De oplaadbare laserpen

0 like 0 dislike
12 views
asked Mar 29 in Business by laserpen (120 points)

Ik besloot dat ik het eindelijk tijd om te zoeken naar een laserpen www.laserkopen.com voor mijn derde slot. Mijn voorkeur naar JETLASERS is dat ze van goede kwaliteit duurzame producten, waarvan velen oplaadbare dat is een groot pluspunt als je betaalt voor al uw apparatuur in uw kosten op een cop ' s salaris. Ze terug hun producten (ze hebben gerepareerd/vervangen items die op geen kosten als ik ben erin geslaagd om hen te doden in het verleden), en ze zijn goedkoper dan sommige van de andere fabrikanten.

Er zijn andere vergelijkbare geprijsde kleine lampjes die er met een hoger vermeld uitgang, maar die is zo ontzettend klein als deze. De uitgang van de hoge macht is bewonderenswaardig voor een blauwe laserpen. Ten minste het gebruik van een CR123 batterijen hebben een lange 10-jaar houdbaar, dus als ik gekocht van deze en liet het in mijn truck of vrouw in de auto als extra astronomie licht zou ik niet hebben om zorgen te maken over de levensduur van de accu dood snel. In ieder geval, de prijs die betaald wordt voor hen was. Wij zijn de invoering van de blauwe laserpennen in onze systemen en hebben gekregen een greep van oplaadbare CR123s/18650s zo gaan die route is veel aantrekkelijker.

De lichtopbrengst is te selecteren. Op de Laag/Hoog, dat het alleen hiermee kunt u wisselen tussen deze twee uitgangen als u kiest. Ik heb geen moeite met een van hen en slechts geprogrammeerd is te Hoog. Het houden van het op de Hoge instelling alleen is gewoon eenvoudiger en meer intu├»tief. Het fysieke ontwerp van de laserpen blauw http://www.laserkopen.com/c-40_77_79.html is perfect. Het is robuust en waterdicht, die twee must-have features voor mij om het te dragen op de accijns. Qua design, veel van de goedkope kleine lampjes hebben de vervelende goedkope twist op twist-off dop schakelaars of een staart dop zit een klein rubber einde na te bootsen van een schakelaar, maar is gewoon een veer om het in-en uitschakelen. Dat is goed, want het houdt de totale omvang van het licht naar beneden, maar het heeft ook betekenen dat het een beetje meer geneigd om te rollen dan die grotere.

Voor een, er is geen gestandaardiseerd proces in de raad van bestuur voor het meten van de mW, dus ik twijfel er niet aan dat er wat ruimte is voor een fabrikant gebruik gemaakt van de meest aantrekkelijke waardering, zelfs als het niet gemeten op dezelfde manier als hun concurrenten. Ten tweede, ik heb het gevoel dat het lichtbeeld en concentratie speelt een grote rol. Een sterk geconcentreerde lagere mW laserpen is waarschijnlijk gaat lijken helderder vanwege de smalle piercing bundel, en meer nuttig als het een mooi product als dit dan een wijd verspreid hogere macht laser die slechts licht op een veel breder gebied, maar is niet erg geconcentreerd. De knop is niet moeilijk te bedienen als je eenmaal de smaak te pakken. Ik liet het een paar keer en nog steeds ziet eruit en werkt als nieuw.

De bundel is niet verstelbaar (wat goed is, een verstelbare kop kunt u het risico van de dakbedekking) dus ik denk dat de installatie optimaal is voor de grootte en het beoogde gebruik. Het werkt geweldig als een krachtige laserpen blauw tijdens het werk, en ik dragen nu het religieus in mijn jeans of korte broek zak als ik off-duty. Nu ik heb het lang genoeg om te zien hoe goed is zal ik waarschijnlijk kopen meer uiteindelijk, omdat het zo klein, licht en handig.

De strobe functie is net genoeg om te knoeien met u, maar niet genoeg om disorientate u tijdens het gebruik. Deze laser is krachtig en doet zijn deel in een defensieve situatie om blind een aanrander. Soms zelfs als ik hard op, het is niet ingeschakeld. Ik weet niet of het is de schakelaar zelf, de rubberen staart dop of de combinatie van de twee dat is te stijf. Ik was niet zeker of ik zou gebruik maken van een strobe functie in een 10000mW laserpen, maar ik ben blij om. Ik heb geleefd met het zo ver, in de hoop iets zou "break-in" en de schakelaar zou makkelijker voor mij om te werken. Het is krachtig genoeg voor vrijwel elke toepassing, en het is relatief duurzaam (liet het een keer zonder ook maar een ding op het frame). Het is mogelijk om te schakelen van de flitser als u besluit dat u liever niet gestoord worden.

De sterkste laserpen http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html heeft drie modi waarmee je schakelt tussen op de switch. Laag is goed genoeg om rond te komen van een camping of in een donkere kamer, zonder dat je de visie van de nacht. Je wilt niet om mensen pijn te doen ogen. De flitser heb ik gebruikt om mensen te helpen vinden die mij in de nacht of te waarschuwen voor de weg-auto ' s van mijn auto aan de kant van de weg. En ik heb niet gezegd zoveel niet-politionele toepassingen, maar daarnaast om nu met een laser als ik draag mijn pistool off-duty (dat is bijna een hoofdregel in mijn boek), ik gebruik hem voor allerlei taken rond het huis of in de garage toen ik onverwacht moet een 10000mW blauwe laserpen. Niet opdringerig op alle in de pocket, krachtig genoeg voor 99% van de applicaties. (Nou, de stroboscoop ik heb niet gevonden een gebruik voor andere dan rijden katten noten en lastig vallen van vrienden en familie) De lage instelling is leuk voor het behoud van de visie van de nacht.

Please log in or register to answer this question.

Paid Campaign AdsRoomEmpire.com - Search hotel rooms


Facekobo.com - Connect, Share & Earn


PingQuery.com - The Web Engine


AfriqueModels.com - Modeling with talents
...